Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Proč jsou americké postele lepší než ty klasické?

Postele dokonalé svým designem i pohodlím. Objevte s námi hlavní výhody amerických postelí. Čím vynikají oproti postelím klasickým?

Americké postele jsou známé také jako boxspringové či kontinentální postele. Tento mohutný, majestátní a dokonale propracovaný kus nábytku se vyznačuje jedinečným pohodlím, které zajišťují hned tři matrace:

  • spodní matrace s bonellovými pružinami, která je uložena v korpusu postele, 
  • na ní položená luxusní matrace, která se se spodní bonellovou matrací skvěle doplňuje a přizpůsobí se tak každé křivce spícího těla, 
  • a úplně na vrchu se nachází topper (může být i integrovaný do matrace), tedy tenká vrchní matrace, která ještě zvyšuje komfort celé postele a chrání matraci pod ní. 

Kromě vysokého komfortu vám americká postel nabízí také další výhody. Mezi ně patří například skutečnost, že je vyšší než klasická postel. Její výška může dosahovat až 70 cm. Vstávání a uléhání ke spánku je tak mnohem jednodušší, což ocení především senioři či lidé s onemocněními pohybového aparátu. 

Oči každého milovníka krásného nábytku pak jistě potěší krásný design americké postele, především pohled na luxusně propracované čelo postele. Prohlédněte si nádherné americké postele naší dceřiné značky Ferreti a vyberte si látku a barvu, do které ji obléknete. Bude jistě skvostem vaší ložnice. 

Americké postele od Ferreti


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama