Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vlastníte ubytovací zařízení? Tipy, jak by měla vypadat hotelová postel pro vaše hosty

Aby se hosté do vašeho hotelu či penzionu pravidelně vraceli a doporučovali ho ostatním, je nezbytné, aby se u vás skvěle vyspali. Investice do kvalitní hotelové postele a matrace se vám vyplatí.

Zabýváme se výrobou nejen vysoce kvalitních matrací a postelí do vaší ložnice, ale pod značkou Materasso Hotels nabízíme kolekce matrací a postelí také pro ubytovací zařízení

Podstatou hotelového pokoje je, aby se v něm lidé na cestách dobře vyspali a probouzeli se odpočatí. Pohodlnost hotelové postele je pak velmi často zmiňována v hodnoceních ubytovacích zařízení

Jak vybrat hotelovou postel? 

Vysoce kvalitní a dobře vypadající jsou kontinentální neboli boxspringové postele. V kostce přinášíme hlavní výhody. 

  • Nabízí možnost variability v jejich uspořádání, kdy během několika minut můžete dvojlůžko proměnit ve dvě samostatné postele.
  • Vynikají moderním designem. Materasso Hotels nabízí velké množství odolných látek a koženek určených k čalounění postelí. Bude tak možné zajistit, aby postel perfektně ladila s interiérem hotelového pokoje i celého hotelu.
  • Kontinentální postele dokonale kopírují tvar lidského těla a nabízí jedinečné pohodlí. Jsou tak skvělou volbou do hotelových pokojů. Přizpůsobí se snadno tělu klientů různých váhových kategorií.
  • Hotelové postele a matrace od Materasso Hotels lze pořídit v různých cenových hladinách. Od postelí z řady Economy class až po skutečně luxusní postele z řady Luxury class, které se hodí i pro ty nejnáročnější klienty.

Kromě kontinentálních postelí a matrací nabízíme také ladící nábytek do interiérů hotelových pokojů. Jedná se o noční stolky, taburety, křesla či podnožky. 

Objevte všechny výhody kontinentálních postelí pro hotely Materasso Hotels


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama