Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Profesionální servis k bezvodému pisoáru EcoStep

Bezvodé pisoáry EcoStep P1.1 šetří vodu, energii i peníze již v mnoha firmách i jiných zařízeních. Chcete ušetřit ještě víc? Nechte servis na profesionálech. Ti veškeré opravy zařídí zdarma.

Pisoár získáte s příslušenstvím k němu zdarma

Vyhněte se velké počáteční investici a pořiďte si bezvodý pisoár za super cenu. Navíc vám nabízíme pravidelnou údržbě po dobu 3 let, takže vám odpadnou další starosti. Tím ale nekončíme. K pisoáru P1.1 nebo P8 přidáme zdarma ještě instalační set, ventil, klíč, bioblock Fresh, sprej a biologický čistič.

Každé 4 měsíce zajistíme pravidelnou údržbu

O vaše toalety bude profesionálně postaráno. Každé 4 měsíce vyčistíme pisoár EcoStep i odpad, vyměníme ventil a bioblock, vůni i infoceduli. Také otestujeme funkčnost celého systému. Cena za údržbu se nemění, ať sídlíte kdekoliv, doprava v rámci ČR je zahrnuta v ceně.

Na vás zůstává jen práce na 30 vteřin denně

Bezvodé pisoáry EcoStep P1.1 jsou díky speciálnímu povrchu téměř bezúdržbové, a tak budete každý den potřebovat jen chvilku času, vlhký hadr a biologický čistič, který k pisoáru dostanete. Čistič vytvoří na povrchu ochranný film a toalety zůstanou hygienické do další servisní návštěvy.

Poruchy vyřešíme zdarma

Mezi jednotlivými servisními návštěvami garantujeme 100% funkčnost pisoáru EcoStep a případné poruchy opravíme zdarma. Pokud byste se přece jenom rozhodli smlouvu ukončit dříve, zaplatíte plnou cenu bezvodého pisoáru. Sami ale dříve zjistíte, jak výhodný je bezvodý pisoár pro čistotu na toaletách, životní prostředí i váš rozpočet.


EcoStep s.r.o.
logo EcoStep s.r.o.

EcoStep s.r.o. je výhradním distributorem a výrobcem hygienického a sanitárního zařízení a doplňků. Specializujeme se na úspory nákladů nejen na toaletách. Mezi hlavní produkty patří Bezvodý pisoár P1 a Osoušeč rukou R1 se zárukou 5 let.

 
 
Reklama