Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Toalety bez zápachu? Bezvodé pisoáry EcoStep jsou hygienické a snadno se čistí

Zákazníci i provozovatelé restaurací nebo obchodních center ocení čisté toalety bez zápachu. Jak toho docílit? Bez vody a splachování díky speciálnímu povrchu pisoárů a patentovanému ventilu na dně.

Bezvodé pisoáry zápach nepotlačují, žádný totiž nevzniká

Zápach na toaletě pochází z bakterií, které vznikají reakcí moči s vodou. U bezvodých pisoárů ECOSTEP P1.1. ale moč do kontaktu s vodou nepřijde a putuje rovnou do odpadu, kde je i se zápachem uzavřena speciálním patentovaným ventilem.

Díky speciálnímu ventilu nemají šanci ani nečistoty

Bezvodé pisoáry zatěžují odpad o 70 % méně než klasické splachovací pisoáry. Ventil na dně se po propuštění moči automaticky uzavírá a obsahuje sítko, které navíc chrání odpad před propadnutím nečistot, nedopalků cigaret či žvýkaček.

Použití je hygienické a na údržbu stačí 15 vteřin denně

I bez vody lze udržovat pisoáry čisté, a navíc i bez vodního kamene. Úklid zabere jen chvíli a stačí k němu vlhký hadr a biologický čistič. Ten vytvoří na povrchu pisoáru ochranný filtr, který spolu se speciálním tvarem pisoáru zajistí, že do odpadu odteče opravdu každá kapka.

Pravidelná výměna ventilu vás zbaví odéru jednou provždy

Za životnost a 100% funkčnost ventilu u bezvodých pisoárů ECOSTEP P1.1. ručí EcoStep jako jediný po dobu 6 měsíců. Včasnou a pravidelnou výměnou si zaručíte, že zápach zmizí navždy. Stačí k tomu nanejvýš 15 vteřin nebo můžete koupit bezvodý pisoár za 1 Kč a pravidelnou údržbu nechat na odbornících.


EcoStep s.r.o.
logo EcoStep s.r.o.

EcoStep s.r.o. je výhradním distributorem a výrobcem hygienického a sanitárního zařízení a doplňků. Specializujeme se na úspory nákladů nejen na toaletách. Mezi hlavní produkty patří Bezvodý pisoár P1 a Osoušeč rukou R1 se zárukou 5 let.

 
 
Reklama