Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Následky současné pandemie

COVID-19 je spouštěčem již dlouho očekávané změny ekonomického cyklu, která kromě ztrát přináší i nové příležitosti. Štěstí bude přát připraveným a přizpůsobivým.

Následky současné pandemie budou dlouho odeznívat. COVID-19 je spouštěčem již dlouho očekávané změny ekonomického cyklu, která kromě ztrát přináší i nové příležitosti. Štěstí bude přát připraveným a přizpůsobivým. Velké, střední i malé podniky budou muset projít transformací, na kterou nebyl čas ani vůle. Nastává čas změn, probíhá reset…

Automatizace výroby, robotizace, nástup 5G a další technologie budoucnosti budou hrát obrovskou roli v zefektivnění produkce a služeb, přičemž budou zároveň snižovat negativní dopady na přírodu a zajišťovat udržitelnost při větší efektivitě.

Anticimex Smart, který je definitivně nedílnou součástí moderních technologií, splňuje všechny požadavky budoucnosti: přináší výhody jak koncovým zákazníkům v podobě efektivního a udržitelného způsobu boje proti škůdcům, tak i poskytovatelům služeb DDD, kterým nabízí možnost práce s nejmodernějším systémem a firemním růstem.

Mimochodem, po jedné z nejteplejších zim přichází jaro, doba, kdy se počet hlodavců a dalších škůdců razantně zvyšuje. V následující, bezpochyby velmi dynamické době, bude potřeba volit strategické, moderní a dlouhodobě udržitelné kroky. Použití desítek až stovek tisíc tun jedu ročně v jednotlivých zemích EU mezi ně nepatří.

 
 
Reklama