Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

IoT a analýza dat poskytují moderní řešení ochrany před hlodavci

Mezinárodní společnost Anticimex, která je specialistou v oblasti ochrany proti hlodavcům, přišla s efektivní inovací jejich platformy pro systém inteligentních pastí ovládaných senzorem.

Poskytování moderní ochrany před škůdci

Mezinárodní společnost Anticimex, která je specialistou v oblasti ochrany proti hlodavcům, přišla s efektivní inovací jejich platformy pro systém inteligentních pastí ovládaných senzorem. Za pomoci společnosti Sigma, která je partnerem Microsoftu, vytvořil Anticimex zcela novou platformu v rámci Microsoft Azure IoT Hub, díky čemuž se společnost může daleko lépe rozhodovat na základě získaných dat a vytvářet nové obchodní modely.

Automaticky shromážděná data z IoT společně s daty získanými servisními techniky pomáhají prodejcům a technikům lépe spolupracovat při navrhování systémů pro hubení myší krys a potkanů. Anticimex tak dokáže lépe uspokojit potřeby svých zákazníků.

„Pro převážnou většinu našich zákazníků má účinná ochrana proti škůdcům zásadní význam,“ uzavírá ředitel Eripe. „Prostřednictvím rozhraní pro programování aplikací Azure API jim umožňujeme integrovat data o škůdcích s dalšími klíčovými údaji ve společnosti. Mnoho našich zákazníků považuje ověřené údaje o úspěšné ochraně před škůdci a další výkonnostní ukazatele za nejdůležitější faktor tvorby hodnoty.“

 
 
Reklama