Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ochrana zdraví před prachem

Prach v provozech představuje výrazné zdravotní riziko. Společnost Kärcher přináší výkonné profesionální vysavače, které jsou postaveny do prašných provozů ve stavebnictví či potravinářství.

V některých provozech vzniká velké množství jemného prachu, který zatěžuje lidský organismus. Plíce ovšem nejsou na takovou zátěž připraveny. Velká množství vdechnutých karcinogenních, alergenních a jiných částeček může způsobit vážné zdravotní komplikace a následně i těžká onemocnění. Proto je zejména ve stavebnictví, potravinářství i dalším průmyslu stále potřeba omezovat množství prachu. Speciálně pro práci v těchto prostředích vyvinula společnost Kärcher řadu profesionálních vysavačů. Jednotlivé výrobky jsou koncipovány dle speciálních tříd prachu tak, aby jej bezpečně dokázaly odstranit.

Výkonný mobilní mokro-suchý vysavač NT 65/2 Tact2 pro vysávání mokrých i suchých nečistot disponuje konstantě vysokým výkonem sání zásluhou dvou motorů a dlouhé životnosti filtrů. Díky tomu je možné pracovat bez přerušování a nutnosti výměny filtrů. Vysavače NT firmy Kärcher se systémem Tact² jsou kompletní systémy k likvidaci velkých množství jemného prachu, ale i hrubých nečistot a vody. Vysavače navíc umožňuje bezpečné odkládání nářadí přímo na hlavu zařízení.

Více informací o profesionální řadě vysavačů naleznete na www.karcher.cz.
 
 
Reklama