Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštivte kurz Rozpočtování pro začátečníky. K dispozici jsou poslední místa

Chcete si dokonale osvojit základy rozpočtování stavebních prací? Naučit se rychle a efektivně vytvářet stavební rozpočty a výkazy výměr? Přihlaste se na kurz Rozpočtování pro začátečníky.

Ve dnech 29. 10., 30. 10. a 8. 11. 2019 pořádá společnost Callida třídenní kurz pro začínající rozpočtáře, absolventy středních i vysokých škol a další zájemce, kteří potřebují získat kvalitní základy v rozpočtování stavebních prací.
Rozpočty jsou probírány dopodrobna, krok za krokem od nejjednodušších základů, až po obecné zásady profesionálního rozpočtování. Formou praktických příkladů si každý účastník vyzkouší tvorbu položkového rozpočtu a vytváření výkazu výměr.
Účastníci kurzu získají další podklady, které propojují jednotlivé školicí dny a umožňují domácí přípravu na následující probíraná témata.
Výuka probíhá v systému euroCALC, ovšem nabyté znalosti absolventi kurzu uplatní i při využívání jiného rozpočtovacího nástroje.

Přihlaste se včas, volná místa rychle mizí. Více informací o kurzu včetně ceny a přihlášky naleznete zde


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama