Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Wise-I, poslední vývojova novinka společnosti WiseCon

Wise-I je bezdrátový systém vytvořený pro venkovní i kryté prostředí, který monitoruje výskyt hlodavců tak, aby jejich přítomnost byla v čas odhalena...

Wise-I je systém, který se skládá ze tří částí: Wise-I Master, Wise-I Trap a Wise-I PIR. Wise-I Master je řídicí jednotka, k níž může být bezdrátovou sítí připojeno až padesát zařízení: pastí Wise-I Trap a infračervených senzorů Wise-I PIR. Používá se bezdrátová síť s volnou topologií: jednotliví účastníci komunikace, pasti i snímače, mohou fungovat jako retranslační stanice. Tím se zvětšuje dosah a zlepšuje se spolehlivost komunikace. Data z jednotky Wise-I Master jsou přenášena do cloudového softwaru WisePlan. Je-li registrována aktivita hlodavců, je o tom uživatel informován SMS nebo e-mailem.

Systém Wise-I je možné instalovat ve venkovním i vnitřním prostředí, a to i na obtížně přístupných místech: v kabelových žlabech, serverovnách nebo ve výrobních závodech. Jedním systémem lze pokrýt i rozsáhlou a komplikovanou oblast.

Díky své sofistikovanosti je systém WiseCon/Anticimex SMART ideální nástroj pro řízení rizik jako součást GxP poskytující potřebnou dokumentaci při různých analýzách. U komplexních řešení „šitých na míru“ dokážeme dlouhodobě snížit náklady spjaté s přítomností hlodavců o 90 %.

 
 
Reklama