Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak si vybrat kvalitního dodavatele náhradního plnění

Podívejte se na 5 jednoduchých rad, jak se vyhnout nekvalitnímu dodavateli.

Jak si vybrat kvalitního dodavatele náhradního plnění

1. Vyberte společnost s celorepublikovou působností
Pokud si vyberete dodavatele s celorepublikovou působností, znamená to, že takový dodavatel bude mít vybudovanou síť regionálních poboček, zpracované funkční procesy a schopné vedení v dané oblasti. Díky tomu budou Vaše požadavky rychle splněny a vy budete spokojení.

2. Podívejte se na web dodavatele
Po návštěvě webu svého možného obchodního partnera toho o něm můžete plno zjistit. Například jaké služby v rámci náhradního plnění nabízí a jaké informace o tom poskytuje. Už po pár řádkách čtení lze snadno poznat, zda se jedná o odborníka či nikoli.

3. Podívejte se na reference
Díky referencím na webu se hodně dozvíte. Můžete si díky nim udělat jasno, které společnosti už svěřili své činnosti do rukou Vašeho možného potencionálního obchodního partnera.

4. Zeptejte se, jak si společnost vybírá zaměstnance
Důležité je zjistit, zda jsou zaměstnanci proškoleni, zda jsou trestně bezúhonní, jakým způsobem je společnost kontroluje. Nebo také zda je možné si nechat vyžádat některého ze zaměstnanců vyměnit.

5. Zjistěte, zda je společnost pojištěna a na jakou částku
Nikdy nevíte, co se v tomto oboru může přihodit. Ať už se jedná např. o požár nebo krádež, vždy je potřeba pojištění na odpovídající částku sjednané u společnosti, která nemá problém s plněním. Váš budoucí dodavatel by měl teda vlastnit Pojištění proti poškození klienta.

Co je náhradní plnění?


D.I. SEVEN, a.s.
logo D.I. SEVEN, a.s.

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN, a.s. se již od roku 1995 zabývá službami v bezpečnostní a úklidové sféře. Bezpečnostní služby a úklidové práce poskytujeme našim klientům ve všech oblastech České republiky. Firmám i státní správě mimo jiné poskytujeme ...

 
 
Reklama