Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Skupina ATALIAN vstupuje do Spojených států a posiluje svou pozici v Evropě

ATALIAN, významný hráč v poskytování globálních služeb zákazníkům, pokračuje ve svém mezinárodním rozvoji akvizicí společnosti TEMCO - Euroclean, lídrem v poskytování "facility" služeb na severoamerickém trhu.

Francouzská skupina ATALIAN získala společnost TEMCO-Euroclean specializující se na služby spojené s čistotou a na bezpečnostní služby. Byla založena v roce 1917 a má obrat 375,5 miliónů dolarů dle uzávěrky ze září 2015 a zaměstnává více než 10 000 zaměstnanců na plný úvazek po celém světě. Se sídlem ve Spojených státech ve městě New York City funguje ve dvanácti státech.

TEMCO-Euroclean je zároveň přítomen i v Evropě filiálkami v Anglii, Nizozemí, Belgii a Lucembursku. Kromě vstupu na trh v USA se díky této koupi stává skupina ATALIAN lídrem v Belgii a v Lucembursku.

Tato velká koupě posílila politiku rozvoje mezinárodní skupiny založené v roce 2000 panem Franckem Julienem, jehož strategií je pokračovat v růstu ve Francii, v dalších zemích, kde již existuje, a rozšířit se do dalších třech jiných zemí každý rok. Skupina existuje ve 21 zemích včetně Francie a dosahuje ročního obratu 1,33  miliard €, z čehož 238,3 milionů je z mezinárodní činnosti (před koupí TEMCO-Euroclean).



ATALIAN CZ s.r.o.
logo ATALIAN CZ s.r.o.

Správa budov ve správných rukou Společnost ATALIAN působí na českém trhu v oblastech komplexního Facility managementu. O Vaši budovu pečujeme s know how, které jsme za 25 let naší existence získali. TSB, úklidy, odpady a kanalizace, revize, recepce, ...

 
 
Reklama