Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Energetický management

Činnost zaměřená na trvalé udržení stabilizovaného provozního stavu energetických zařízení se zřetelem na zachování minimální možné spotřeby energie. Spočívá v pravidelné registraci a vyhodnocování parametrů určujících spotřebu energie.

ATALIAN chápe Energetický management jako službu, která vede k racionálnímu využití energií od procesu plánování její spotřeby ve fázi projektu po optimalizaci nákladů na její pořízení a spotřebu. Mezi poskytované služby patří především poradenství při plánování a projekci energetických zdrojů, energetické audity, zajištění výběrového řízení na dodavatele elektřiny vč. režimu Zákona o zadávání veřejných zakázek, poradenství při optimalizaci spotřeby energií, monitoring spotřeby energií pomocí HW a SW. Významný je projekt Ergelis - na základě podrobných informací od zákazníka o spotřebě energií za uplynulé roky a na základě soupisu veškerých technických zařízení propočítá nejprve společnost Ergelis optimální spotřebu jednotlivých zařízení a možnou úsporu. Na ASŘ se připojí Ergelis systém a ten pak optimálně řídí fungování jednotlivých zařízení. Díky tomuto optimálnímu nastavení dochází k úsporám energií.


ATALIAN CZ s.r.o.
logo ATALIAN CZ s.r.o.

Správa budov ve správných rukou Společnost ATALIAN působí na českém trhu v oblastech komplexního Facility managementu. O Vaši budovu pečujeme s know how, které jsme za 25 let naší existence získali. TSB, úklidy, odpady a kanalizace, revize, recepce, ...

 
 
Reklama