Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aquatherm Praha: Legislativní revoluce 2014 a nové trendy v komerčním developmentu

V rámci odborného doprovodného programu veletrhu Aquatherm Praha jsou novinkou diskusní panely 4.3.2014 pro development a správu budov.

V rámci odborného doprovodného programu veletrhu Aquatherm Praha jsou novinkou diskusní panely pořádané společností Stavební fórum v úterý 4.3.2014, 10:30-14:45 hod., určené nejen manažerům a zástupcům významných developerských, stavebně-investičních a facility management společností, ale i představitelům obcí a veřejné správy.

Diskuzní panel 1: Praktický pohled na nový katastrální zákon a první zkušenosti: Účastníci panelu jsou předními a uznávanými odborníky na problematiku nového katastrálního zákona a nového občanského zákoníku. Cílem panelu je identifikovat výhodná i riziková ustanovení nového občanského zákoníku z pohledu developera, představit řešení, včetně návrhu a rozboru konkrétních smluvních dokumentů. Ředitel pražského katastru Lubomír Klučka uvede například své první zkušenosti z praxe.

Diskuzní panel 2: Nové trendy v komerčním developmentu: Cílem panelu bude zveřejnit údaje o uvedených segmentech trhu v České republice za rok 2013 a upozornit na nové trendy, které nás čekají letos v oblasti kancelářského a maloobchodního trhu. Trh se skladovými a průmyslovými nemovitostmi významně ovlivní výstavba dvou distribučních center společnosti Amazon v České republice. Účastí diskuze bude David Musil ze společnosti Penta nebo Tomáš Míček z PointPark Properties.

Na tento blok diskuzních panelů je nutná registrace předem přímo na stránkách Stavebního fóra.


 
 
Reklama