Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ATALIAN přináší své zkušenosti z mezinárodního působení do UFS, nové evropské FM aliance

Společnost ATALIAN, expert na trhu globálních služeb, který dnes působí v 10 zemích, se spojila se společnostmi Clece a Manutencoop, lídry ve službách FM za účelem vytvoření Joint-venture.

Dále společnosti Groupes Mitie (Spojené království Velké Británie a Irska a Norsko), Piepenbrock (Německo a Rakousko) a Facilicom (Holandsko) se k této evropské FM „alianci“ přidaly v roli přidružených členů.
Díky tomuto Joint-venture můžeme společně našim klientům nabídnout Multiservisní a Multitechnické služby, které jsou strukturované dle evropských měřítek s důsledně celoevropským pokrytím.

Sdružením svých zkušeností v rámci UFS a díky dnešnímu fungování sítě, budou moct tito, dnes specialisté v FM spíše lokálního charakteru (mimo ATALIAN, jehož mezinárodní poslání je již všeobecně uznáváno), zajistit svým klientům služby na mezinárodní úrovni.
V kontextu aktuálně velmi napjaté evropské ekonomiky je pro tyto společnosti tato nabídka doplňkovou službou, která zcela odpovídá trendu vývoje ve světě Facility Managementu.

V roce 2000 započal, v souladu s vizí pana Francka Juliena, ambiciózní mezinárodní plán. Svoji přítomností v 10 státech Evropy, jakožto i v Libanonu, na Mauriciu, v Turecku či Maroku, skupina ATALIAN přináší do aliance UFS přidanou hodnotu ve formě znalostí na mezinárodní úrovni.

Spojení v rámci UFS nás staví do role Evropského lídra v FM službách s přítomností na téměř celém evropském trhu,“ uvádí Pavel Novotný, country manager CZ a SK.

UFS : síla evropské aliance

    ATALIAN
  • Roční obrat: 1,3 miliardy Eur / Přes 60 000 zaměstnanců / Působnost: Francie, Belgie, Chorvatsko, Maďarsko, Libanon, Lucembursko, Polsko, Česká Republika, Rumunsko, Slovensko, Mauricius, Maroko a Turecko.
    CLECE
  • Roční obrat: 1,1 miliardy Eur / 53 000 zaměstnanců / Působnost: Španělsko a Portugalsko
    FACILICOM
  • Roční obrat: 1 miliarda Eur / 30 000 zaměstnanců / Působnost: Holandsko a Belgie
    MANUTENCOOP
  • Roční obrat: 1,07 miliardy Eur / 18 000 zaměstnanců / Působnost: Itálie
    MITIE
  • Roční obrat: 2,5 miliardy Eur / 63 000 zaměstnanců / Působnost: Velká Británie, Irsko, Norsko
    PIEPENBROCK
  • Roční obrat: 450 milionů Eur / 26 900 zaměstnanců / Působnost: Německo a Rakousko

ATALIAN CZ s.r.o.
logo ATALIAN CZ s.r.o.

Správa budov ve správných rukou Společnost ATALIAN působí na českém trhu v oblastech komplexního Facility managementu. O Vaši budovu pečujeme s know how, které jsme za 25 let naší existence získali. TSB, úklidy, odpady a kanalizace, revize, recepce, ...

 
 
Reklama