Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poslední šance čerpat dotace na zateplení bytového domu

Už jen do 30. 11. 2017 můžete zažádat o dotaci z Integrovaného regionálního operačního programu.

Pro žadatele je připraveno 4,5 mld Kč. Dotace je poskytována bytovým domům na území ČR, mimo Prahu. IROP podporuje řadu aktivit přispívajících k energetickým úsporám.

Do 25.7.2016 běžela tzv. 16. výzva. Nyní na ni navázala další výzva, pro žadatele ještě výhodnější. Při úspoře energie nad 20 % je možné získat zpět až 30 % způsobilých výdajů. U staveb, kde bude úspora energie nad 40 %, můžete získat podporu do výše 40 % způsobilých výdajů.

Způsobilé výdaje musí být minimálně 300 000 Kč, maximálně však 90 milionů Kč. Dotaci můžete získat nejen na zateplení obvodového pláště, ale také na další práce, jejichž kombinací zvýšíte energetickou úsporu bytového domu. Můžete například vyměnit stará okna či dveře, zateplit střechu, nebo vyměnit zdroj tepla.

Není jednoduché znát všechna pravidla a prokousat se veškerou administrativou. Budete mít čas běhat po úřadech a vyřizovat dotace? Nechte to na nás, připravíme potřebné doklady, vyřídíme administrativní náležitosti a zajistíme vám i výhodný úvěr. Na vás bude jen vše odsouhlasit.

Požadované parametry dle podoblasti podpory uvádí následující tabulka
Požadované parametry dle podoblasti podpory uvádí následující tabulka
ZATEPLENÍ, REVITALIZACE PEKSTAV, s.r.o.
logo ZATEPLENÍ, REVITALIZACE PEKSTAV, s.r.o.

Specializujeme se na revitalizaci a zateplení bytových, administrativních a komerčních budov se zárukou 5 let. Po celé ČR. Vyřídíme i dotace Zelená úsporám, Panel+ a nově IROP. Dodržujeme termíny, rozpočty a technologické postupy. Pokud chcete šetřit ...

 
 
Reklama