Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Madlo Kaldewei Pool-Griff vyčnívá 25 cm zaručuje bezpečné používání vany

Chromované madlo Kaldewei Pool-Griff splňuje nejvyšší nároky na estetiku a moderní design. Vyčnívá 25 cm přes okraj vany a zaručuje tak bezpečný vstup do vanové lázně a výstup z ní. Je pohodlně uchopitelné z vně i vnitřku vany a elegantní polokruhová podpěra madla navíc slouží k odkládání ručníků.

Elegance, estetika a komfort s madlem Kaldewei Pool-Griff

Doplněk zaručující bezpečný vstup do vanové lázně a výstup z ní

Uvolněný všudypřítomný blahý požitek z prostorné vanové lázně se využitím inteligentních doplňků ještě značně zvýrazní. To se opět ukazuje v případě madla Kaldewei Pool-Griff, které v sobě spojuje mimořádný komfort, pohodlí a bezpečnost a zároveň splňuje nejvyšší nároky na estetiku a moderní design.

Stabilita a bezpečnost v kombinaci s 3,5mm vanami z ocelového smaltu

Chromované madlo Kaldewei Pool-Griff vyčnívá 25 cm přes okraj vany a zaručuje tak bezpečný vstup do vanové lázně a výstup z ní. Je pohodlně uchopitelné z vně i vnitřku vany a elegantní polokruhová podpěra madla navíc slouží k odkládání ručníků. V kombinaci s koupelovou a sprchovou vanou z 3,5mm ocelového smaltu tak vzniká maximální stabilita a bezpečnost, kterou umějí ocenit jak děti, dospělí, tak rovněž i starší lidé. "S madlem Kaldewei Pool-Griff plníme požadavky na exkluzívnost a pohodlnost vybavení koupelových van a zásadním způsobem přispíváme ke zvyšování pohodlí a bezpečnosti v koupelně", zdůrazňuje vysokou užitkovou hodnotu tohoto elegantního doplňku Martin Koch, vedoucí oddělení komunikace společnosti Kaldewei.

 

Další informace a obrazový materiál naleznete ve virtuální tiskové kanceláři společnosti Kaldewei: www.kaldewei.com.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.