Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak na čištění ve výškách? Ano, existuje řešení!




Umíte si představit, že při čištění nedostupných míst ve výškách nebudete potřebovat žebřík ani jiné řešení, které jste si museli doposud draze pronajímat? Teď už si to představovat nemusíte, protože společnost Fispogroup přišla na český trh s inovativní novinkou, která je ideálním a účinným řešením pro čištění ve výškách.

Představujeme vám účinné a inovativní řešení IPC Pure pro mytí nejen výškových budov, ale také, výloh, okapů nebo solárních panelů. Jedná se o produkt společnosti IPC Cleaning – světové jedničky, která si zakládá na efektivitě svých řešení, objasňuje Vladislav Belanský – manager společnosti Fispogroup.

Jak celý systém funguje?

Poodkryjme, jakým způsobem inovativní systém společnosti IPC funguje. Proto, aby čištěné plochy byly dokonale čisté, lesklé a neusazoval se vodní kámen, jako při běžném mytí, jsou zařízení vybavena speciální filtrací vody.

Společnost Fispogroup na trh přináší nejefektivnější čisticí systém vody, který je momentálně na trhu k dostání se čtyřfázovým filtrováním. Jsou to filtry:

  • Filtr usazenin, který eliminuje zachycené nečistoty větší než 5 mikronů.
  • Uhlíkový filtr, který likviduje stopy chlóru, který by mohl poškodit RO membránu.
  • RO membrána odstraňuje 98 % soli a ostatních nečistot.
  • Deionizační pryskyřicová náplň odstraní zbylou sůl a zredukuje koncentraci soli na 0 ppm (části na milion).

Osmoticky deionizovaná voda, která odchází z tohoto procesu, je 100% čistá a velice účinná při mytí.

S IPC Pure šetříte náklady a nepodstupujete riziko při čištění výškových budov

Díky IPC Pure při čištění výškových budov neutrácíte své prostředky za výškovou techniku, neskladná a těžko manipulovatelná řešení, která vás stojí čas a úsilí. S IPC Pure se dostanete rovnou tam, kde potřebujete. Práce ve výškách obnáší také riziko, které vám s řešením IPC Pure nehrozí. Není potřeba žádného zabezpečení, které v jiných případech svým zaměstnancům musíte zajistit.

Pečujte o své solární panely

Dle posledních výzkumů pravidelnou údržbou solárních panelů můžete zvýšit jejich výkon až o 2–4 %.

Nenechte své solární panely na pospas přírodním vlivům, které přispívají vysokou mírou k jejich opotřebení. I v tomto směru je potřeba řešit pravidelnou údržbu. Na novinku od Fispogroup lze pohlížet jako na dobrou investici do budoucnosti – čím lépe se o své solární panely budete starat, tím déle bude jejich výkon na vyšší úrovni.

Fispo.cz – největší e-shop s úklidovou technikou a příslušenstvím…
Fispo.cz – největší e-shop s úklidovou technikou a příslušenstvím…

Nové řešení využijete nejen na solárních elektrárnách. Využijete jej vždy, když budete potřebovat čistit výškové budovy nebo jiná vysoko nedostupná místa. Díky nejmodernějším technologiím se dostanete i tam, kde se ostatní běžně nedostanou.

Dostanete se mnohem výš za mnohem nižší náklady, ale hlavně svou práci odvedete na nejlepší úrovni díky čisticím prostředkům, které si poradí s nejhoršími nečistotami, s kterými je možné se při údržbě výškových budov setkat.

 
 
Reklama