Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Studium MBA: šance pro všechny schopné v oblasti realit a facility managementu

Profesní vzdělávání je téma pro všechny speciality pohybující se v oblasti nemovitostního trhu. Další stupeň vzdělání v podobě studia MBA pro ně může představovat benefit, který jim pomůže k získání vyšší manažerské pozice i v kariérním rozvoji. V kombinaci s odpovídající praxí se tento typ praktického vzdělávání hodí pro specialisty z oblasti developmentu, prodeje nemovitostí i facility managementu.

Business Institut nabízí studium programů MBA, BBA, DBA a LLM.
Business Institut nabízí studium programů MBA, BBA, DBA a LLM.

Realitní makléři a kanceláře, developeři, bytová družstva i správci a SVJ. Ti všichni se dnes musí vypořádat se složitými vztahy na realitním trhu spojené s výstavbou, prodejem i následnou správou nemovitostí. Každý, kdo chce uspět na realitním trhu, musí prokázat potřebné zkušenosti, odbornost a reference pro výkon profese. Ve stavu, kdy pro výkon realitní činnosti nejsou stanoveny podmínky pro vydávání osvědčení o odborné způsobilosti a pravidla pro výkon realitní činnosti, představuje zajímavou výhodu právě studium a titul MBA.

Vyplatí se jen kvalitní MBA škola

Z nabídek desítek soukromých i státních MBA škol je třeba pečlivě vybírat. Na prvním místě by neměla hrát roli cena, ale kvalita studijního programu a lektorského týmu, který se vzděláváním v daném oboru dlouhodobě a úspěšně zabývá.

Cenu studia MBA ovlivňuje řada faktorů: tradice a pověst školy, rozsah výuky i způsob a délka studia. Při značné proměnlivosti výdajů za studium je třeba vědět, zda studium na dané škole představuje skutečnou hodnotu za vynaložené peníze a investici, která se vrátí.

Mezi prestižní MBA školy v ČR patří i pražský Business Institut EDU, jež poskytuje MBA, BBA, DBALLM vzdělání od roku 2009. Patří tak mezi prověřené poskytovatele, o kterém si zájemce může zjistit podrobné informace, historii, lektorské zázemí i reference od firem a jednotlivců, jež si spolupráci se školou ověřili.

Business Institut nabízí přes dvacet studijních programů, přičemž MBA Real Estate patří mezi nejžádanější. Škola se kromě kvalitní nabídky studia chlubí i nadstandardním zázemím pro studium a širokou nabídkou studijních publikací.

Ředitel Business Institutu Ivo Ducheček doporučuje při rozhodování o výběru školy nepodcenit klíčové charakteristiky, jež vypovídají o kvalitě školy. "Rozhodující jsou systém výuky a její forma, nabídka programů, zastoupení a kvalita lektorů, zázemí školy a samozřejmě reference absolventů," uvádí k tématu.

Poskytovatel MBA vzdělání nesmí mít problém se zveřejněním informací o struktuře studia, výši školného, organizačním a personálním zajištění jednotlivých studijních modulů i podmínkách úspěšného absolutoria. Pouze úplné informace činí studium skutečně transparentním a brání zklamání v očekáváních i ztrátě motivace studentů.

Důležité jsou i další poskytované benefity a celková podpora ke studiu. Dobrá škola vždy nabídne něco navíc a intenzivně komunikuje se studenty i lektory. „Pořádáme networkingová setkání a coffee breaky s úspěšnými osobnostmi podnikatelského světa, což jsou akce, které mají u našich studentů mimořádný ohlas,“ doplňuje Ivo Ducheček.

Studenti mají k dispozici kvalitní zázemí pro výuku i zajímavé bonusy.
Studenti mají k dispozici kvalitní zázemí pro výuku i zajímavé bonusy.
Ředitel Business Institutu Ing. Ivo Ducheček.
Ředitel Business Institutu Ing. Ivo Ducheček.

Studium jako čas strávený s těmi nejlepšími

Držet krok s aktuálními trendy realitního trhu, financováním a profesionální správou nemovitostí i legislativními změnami, které přinesl například nový občanský zákoník, a zároveň zajistit kvalitní prezentaci studentům, zvládnou jen špičkoví lektoři, kteří se oboru věnují naplno a jsou v každodenním kontaktu s praxí.

Předávání znalostí a nových poznatků potvrzují ve svých osobních referencích i absolventi MBA programů. „Velice oceňuji profesionální přístup lektorů, moderní systém výuky a příjemné prostředí školy,“ uvádí Vladimíra Zíková, absolventka programu MBA Real Estate.

Vladimíra Zíková měla možnost čerpat zkušenosti od týmu deseti realitních specialistů Business Institutu, kteří se na trhu dlouhodobě pohybují v různých profesních rolích.

Kvalita výuky a lektorských setkání patří mezi hlavní faktory, díky kterým se zájemci rozhodují pro studium na Business Institutu. „Lektorská setkání nejsou nudné přednášky, ale oboustranná diskuze, zaměřená na praxi," dodává k tématu Vladimíra Zíková.

Na naší škole pomáháme realitním specialistům vyrůst. Z manažerů se stávají skuteční profesionálové, kteří jsou vybaveni pro to, aby v náročném realitním světě uspěli a patřili mezi nejlepší. Přes 85 procent absolventů potvrzuje návratnost investice do MBA. Uvedlo, že jim studium MBA pomohlo k získání nebo realizaci konkrétního realitního projektu nebo obchodu, jež by se jim jinak patrně nepodařil," uzavírá ředitel Ivo Ducheček.

Mimořádná nabídka pro nové studenty

Business Institut chce svým jménem a týmem odborníků pomoci všem realitním profesionálům. Zájemci o studium mohou získat zajímavou počáteční motivaci, aniž by slevovali na kvalitě a vysokých očekáváních. Všichni, kteří odešlou přihlášku ke studiu do 15.3.2018 získají mimořádnou slevu 41.000 Kč na studium MBA Real Estate.

Veškeré informace o MBA studiu a aktuální novinky najdete na www.businessinstitut.cz.

 
 
Reklama