Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dopřejte si teplý čaj nebo stravu i v chladných dnech díky várnicím

Také se v zimě a mrazivých dnech ocitáte v situacích, kdy hledáte způsob, jak se zahřát? Anebo máte zaměstnance, kteří pracují na stavbách a jsou celodenně v chladu?

Ať už je to tak, nebo chystáte velkou akci pro děti, je dobré se vyzbrojit teplými nápoji a jídlem. K tomu, aby vám nevychladly, jen co je přivezete na místo určení, dopomohou várnice na jídlo i pití.

<4>Jednoduché podávání nápojů a spolehlivé uzavírání

Při podávání nápojů i jídla jde především o to, aby se strava nebo pití nevylilo a také se podávalo pohodlně, čistě a mohl si jej případný strávník nabrat sám. Na to je myšleno u zmiňovaných várnic. Díky tomu, že se dá pořídit si várnice s kohouty, si mohou nápoj kdykoli načerpat všichni strávníci.

Co se týče uzávěru, nemusíte se bát přepravy ani úniku tepla během podávání. Várnice jsou opatřeny kvalitními víky, která těsní a kohouty umožňují podání horkého nápoje kdykoli bude nutné.


Nádoba (várnice) na přepravu jídla 20 l s kohoutkem

Podzemní nádrž Neptun

Využijte i další nabídky e-shopu ABstore.cz

Mimo várnice si v e-shopu ABstore.cz můžete pořídit i další zboží, které vám usnadní práci nejen na zahradě. Zmínit můžeme např. podzemní nádrže na vodu, díky nimž bude pro vás manipulace se splaškovou nebo dešťovou vodou mnohem jednodušší.

Podzemní nádrže na vodu jsou samostojné a dají se umístit jak pod zemský povrch, tak nad něj. Díky tomu, že jsou samostojné, si nemusíte dělat hlavu s jejich umístěním. Nebudete muset stavět žádné pevné základy, betonovat nebo pracně vytvářet základ pro nádrž. Vše umístíte např. do písečného podloží a nádrž bude v pořádku umístěna.

Vyberte si i vy vše, co vám usnadní život na zahradě, v dílně, nebo domácnosti či zaměstnání. Jejich nabídka je skutečně bohatá a využít můžete i mnohé výhody, které nabízí. Neváhejte a oslovte je už dnes. Zařadíte se mezi spoustu jiných spokojených klientů, kteří s e-shopem spolupracuje už po mnoho let.

 
 
Reklama