Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lidé a technologie

„Pevným základem bezpečnostního systému je fyzická ostraha.“

Bezpečnost je pro každého důležitá, ať už se jedná o soukromou osobu nebo podnik. Je nutné se chránit před riziky, která mohou ohrozit zdraví, majetek či finanční stabilitu. Proto je důležité investovat do bezpečnostních opatření, která zajistí ochranu vašeho objektu.

„Pevným základem bezpečnostního systému je fyzická ostraha.“

Pro Váš objekt navrhneme optimální kombinaci fyzické ostrahy a bezpečnostních technologií. Vždy, když spatříte uniformu D.I.SEVEN, se můžete spolehnout, že náš pracovník ví, jak jednat v nestandardních, mimořádných a krizových situacích. Neustále se snažíme inovovat a zlepšovat naše služby, abychom vám mohli nabídnout co nejvyšší úroveň bezpečnosti a ochrany vašeho majetku.

Žádná technologie plně nenahradí kvalitně proškolený personál, který vykonává všechna bezpečnostní opatření, která slouží k prevenci bezpečnostních rizik, k zamezení újmy na zdraví, škod na majetku a následných finančních ztrát.

Více informací


D.I.SEVEN FACILITY s.r.o.
logo D.I.SEVEN FACILITY s.r.o.

Specializujeme se na Facility management, Property management a Energy management pro: - Administrativní budovy - Obchodní centra - Průmyslové a výrobní budovy a haly - Logistická centra - Bytové domy - Hotely - a další typy budov Poskytujeme komplexní ...

 
 
Reklama