Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zbavte se vlhkosti a plísní mikrovlnnou sanací zdiva

Vlhké zdivo vždycky bylo a je problém. Nejen že je nestabilní a bortí se, ale pobyt v takovémto vlhkém prostředí je pro lidský organismus velmi nezdravý. Kromě toho se ve vlhkém zdivu i na jeho povrchu mohou začít rozmnožovat plísně a jiné houby, jejichž spory v ovzduší mohou způsobovat i těžké alergické reakce.

Proč je mikrovlnná sanace zdiva tak výhodná

Jelikož je až čtyřikrát rychlejší než vysušování zdiva jinou, například chemickou cestou. Zdivo je po mikrovlnné sanaci vysušené rovnoměrně, nikoli jen na povrchu. Pokud jsou ve zdivu přítomné plísně nebo podhoubí některých vlhkomilných hub, tak v průběhu mikrovlnné sanace kompletně odumřou. Sanací se navíc nijak nezmění fyzická struktura materiálů – nemusíte se tedy bát jakéhokoli narušení statiky.

Proč si k sanaci zdiva vybrat právě nás?

Máme k dispozici stejnou technologii jako konkurenční velké firmy, u nás ale zaplatíte mnohem méně. Mikrovlnná sanace navíc nijak neškodí životnímu prostředí, ani neovlivní strukturu vysoušeného materiálu.


SANAKO.cz, s.r.o.
logo SANAKO.cz, s.r.o.

Sanako CZ s.r.o. nabízí sanační práce, kterými vás zbaví škůdců dřevěných a zděných konstrukcí, jako jsou dřevozbarvující a dřevokazné houby, plísně a dřevokazný hmyz. Sanační práce provádíme na dřevěných i zděných konstrukcích, v bytech, v historických ...

 
 
Reklama