Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zjednodušte si přihlašování do aplikací pomocí Single Sign-On (SSO)

Znáte zkratku SSO - Single Sign-On?
Pomocí této technologie jednotného přihlašování bude váš přístup do více aplikací snadnější a bezpečnější.

Na zabezpečení dat jsme od začátku vývoje platformy kladli extrémní důraz. Platforma Bim.Point je z hlediska řízení bezpečnosti informací prověřena a schválena Centrem pro kybernetickou bezpečnost ČVUT, fakultou elektrotechnickou.

Jako další krok pro větší bezpečnost a zároveň zjednodušení přístupu uživatelů jsme do platformy Bim.Point implementovali systém jednotného přihlášení SSO.

Technologie SSO umožňuje uživatelům jediné přihlášení, které jim zpřístupní informační zdroje z více různých systémů bez opětovného požadavku na přihlašování. Po prvotním přihlášení do počítače uživatele další systémy rozpoznají a přihlášení do nich proběhne automaticky bez nutnosti vkládání dalších hesel.

Výhod využívání SSO je celá řada. Ve velkých organizacích se stovkami nebo tisícovkami lidí v podstatě není možné bez SSO udržet systémy v chodu.

  • Uživatelé si nemusí pamatovat a měnit všechna hesla do všech aplikací
  • Snižuje se riziko prozrazení hesla
  • SSO jednoznačně zjednodušuje procesy přidělování a změn hesel
  • Firma má pod kontrolou přístup do aplikací z jednoho místa

Více informací


Bim.Point
logo Bim.Point

Společnost z České republiky, která vznikla s cílem využít dvacetiletých zkušeností s projektováním a vytvořit intuitivní nástroj pro práci s informacemi obsaženými v BIM modelech. Její vizí je, aby každá budova měla své digitální dvojče, aby každý BIM ...

 
 
Reklama