Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kärcher v akci Stroje na protiúčet mění staré mycí a zametací stroje za nové

Současná situace, ovlivněná pandemií covid-19 i následky vydatné zimy spojené s mnoha nečistotami a prašností, klade velké nároky na pravidelné udržování čistoty, a tedy i na provoz čisticích strojů. Společnost Kärcher nyní nabízí výměnu starého úklidového stroje za nový, a to za výhodných podmínek.

Až do prosince 2021 přijme na odkup starý podlahový mycí či zametací stroj na protiúčet. To platí pro stroje Kärcher, ale i stroje jiných značek. Pořízení nového kvalitního stroje se tak vyplatí ještě o to více.

Akce se vztahuje na podlahové mycí stroje Kärcher Professional od typu BR 35/12 výše, na zametací stroje Professional od typu KM 75/40 výše a na stroje jiných značek vyrobených od roku 2016 včetně. Jedná se o značky Nilfisk, Hako, Tennant, Fimap, Comac, Adiatek a IPC. Stroje musí být plně funkční a vybavené kompletním příslušenstvím, jako je sací lišta, kartáčová hlava a podobně. Zůstatková cena použitého stroje je vždy stanovena individuálně dle technického stavu použitého stroje. Pro kalkulaci odkupní ceny starého stroje je nutné vyplnit formulář a přiložit fotografie.

Vlajkovou lodí je v letošním roce podlahový mycí stroj Kärcher B 110 R. Ideální je i pro čištění velkých ploch, jako jsou supermarkety, letištní haly nebo velké sklady. A s novými prvky a technologiemi lze ušetřit jeho použitím hned v několika oblastech. Pyšní se totiž skvělou odolností díky obzvláště robustním materiálům stroje použitým i při konstrukci všech čistících komponentů.

S tímto strojem stanovuje Kärcher zcela nové standardy. Kärcher B 110 R vyniká sacím výkonem, ale i maximální bezpečností zajištěnou použitím nové sací lišty snižující zbytkovou vlhkost na čištěných podlahách až o 50 %. Kromě sací lišty byla optimalizována také kartáčová hlava, která je vyrobena z odolného hliníku a zajišťuje sníženou hladinu hluku díky obzvláště nízké vůli. Díky baterii, která vydrží až čtyři hodiny, lze vyčistit na jedno nabití i velké plochy. Automaticky nastavitelný průtok čisticího prostředku na rychlost jízdy je další výhodou tohoto modelu, zajišťuje totiž optimální čištění s nižší spotřebou čisticího prostředku a vody až o 50 %.

V akci „Stroje na protiúčet“ je tedy tento stroj, ale i další široké spektrum profesionálních mycích strojů Kärcher, snadněji dostupné pro každého.

Tuto akci je možné navíc kombinovat s akcí Servis zdarma na 2 roky.

Akce "Stroje na protiúčet"

 
 
Reklama