Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CAD/BIM novinky na konferenci Autodesk LIVE 2022 (5. května)

Na tradiční online konferenci Autodesk LIVE 2022 představí firma Arkance Systems (CAD Studio) nejnovější CAD/BIM software Autodesk i vlastní aplikace, včetně Revit pro TZB a tepelných ztrát Protech.

Dne 5. května 2021 vysíláme již tradiční online konferenci “Autodesk LIVE 2022“, kde společnost Arkance Systems (dříve CAD Studio) představí nové produkty řady Autodesk 2022 i vlastní aplikace.

Před konáním živého vysílání zašleme na adresu vaší registrace podrobné pokyny k účasti.

Seznamte se s novinkami CAD, BIM, CDE a PDM produktů Autodesk z pohodlí vašeho křesla - na počítači, notebooku, tabletu, telefonu, na televizoru doma nebo ve vaší firemní zasedací místnosti nebo školní učebně, z Prahy, Košic nebo z Dolní Lhoty.

Ze zaslaných registrací účastníků konference bude na konci vysílání vylosován nový majitel tabletu Apple iPad 10.2 32GB WiFi. Účast na konferenci je bezplatná.

Registrujte se včas!

Program a registrace


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama