Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Účinné osvětlení pro stropy a regálové uličky vysoké 8-13 m

Klasické zářivkové i led trubice často používáme pro všechny typy aplikací, ať se jedná o podzemní parkoviště nebo vysoké skladovací haly. U vysokých stropů je však efektivnější volit úzký paprsek.

LED trubice s vyzařovacím úhlem 45° jsou vynikající volbou pro osvětlení vysokých skladovacích prostor a regálových uliček. Úzká distribuce světla zajistí, že se vaše světlo nebude ztrácet vysoko v regálech, ale bude v o to větší intenzitě přesně tam, kde ho skutečně potřebujete.

Led trubice jsou snadno vyměnitelným úsporným světelným zdrojem a vy ho díky naší technologii můžete využívat v ještě větších výškách, než tomu bylo doposud. Čím vyšší je osvětlovaný prostor, tím užší je doporučený vyzařovací úhel, čímž se maximalizuje množství světla. Vyměnitelný světelný zdroj lze instalovat přímo na většinu stávajících svítidel T8 s magnetickým předřadníkem. Nejlepšího výsledku však dosáhnete, pokud se světelný zdroj použije společně s minimalistickým svítidlem Teva, které umožňuje použít 2-3 trubice v jednom svítidle, v závislosti na konkrétních světelných potřebách. V náročnějších podmínkách lze využít například svítidlo LED Prima od českého výrobce Trevos.

Svítidlo s vyměnitelným světelným zdrojem je ekologické a vysoce kvalitní řešení, které šetří peníze i přírodu. Náklady na údržbu jsou podstatně sníženy, protože osvětlení lze snadno modernizovat pouhou výměnou světelného zdroje ve svítidle.

Detail výrobku

 
 
Reklama