Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CALLIDA jede ON-LINE!

Buďte neustále v obraze a vzdělávejte se i na dálku.

Společnost Callida nabízí řadu on-line prezentací, kurzů a webinářů, díky kterým získáte na dálku důležité informace, které Vás zajímají a mohou Vám pomoci při práci.

V on-line kurzech si můžete osvojit nebo připomenout základy rozpočtování, jak si zorganizovat výběrová řízení nebo zefektivnit procesy při poptávání.

Na akci Demo den Asite se zevrubně seznámíte s touto cloudovou aplikací, která v sobě snoubí sdílené datové prostředí (CDE) a účinný nástroj pro řízení stavebních zakázek (Field Management).

Demo den euroCALC Vám přinese podrobné informace o systému euroCALC, který výrazně zjednodušuje a urychluje pracovní procesy v jednotlivých fázích stavební zakázky. A zároveň poskytuje komplexní řešení od přípravy až po zpětnou vazbu.

V naší nabídce rovněž najdete originální videokurz, pomocí kterého se z klidu domova můžete naučit vytvářet kvalitní rozpočty. www.kurzrozpoctovani.cz

Více o on-line kurzech a webinářích


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama