Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ovládejte výtah gesty - přivolejte si jej mávnutím ruky

Nejbezpečnější a nejhygieničtější ovládání výtahu v době pandemie je bezdotykové ovládání výtahu - přivolání výtahu mávnutím ruky a bezdotyková tlačítka.

V budoucnu bychom do výtahů Lift Components chtěli přidat další inovativní prvek a tím je ovládání výtahu gesty. Výtah si tak jednoduše přivoláte mávnutím ruky ve směru, ve kterém hodláte jet (nahoru, dolů).

Hlavní výhodou bezdotykového ovládání je, že se při vstupu do výtahu nemusíte ničeho dotknout, a výtah si jednoduše přivoláte mávnutím ruky. V době pandemie může toto řešení pomoci předejít přenášení různých nemocí. 

Tato chytrá krabička plná senzorů rozpozná lidskou ruku, díky čemuž se aktivuje a rozpozná směr pohybu i touhu osoby tlačítko zmáčknout. 

V současné době testujeme v naší testovací věži již zmíněné ovládání výtahu gesty (call elevator by gesture) a také další novinku, kterou jsou "bezdotyková tlačítka" (touchless buttons).

Podívejte se na video


Lift Components s.r.o.
logo Lift Components s.r.o.

Jsme specialisté na výtahy. LIFT COMPONENTS s.r.o. je český výrobce výtahů s více než 20 letou zkušeností. V naší firmě výtahy nejen vyrábíme, ale také vyvíjíme a testujeme. Sami se u nás můžete přesvědčit. Nabízíme výtahy do bytových domů, nemocnic, ...

 
 
Reklama