Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Deratizace Praha nově nabízí polymerovou dezinfekci

Moderní polymerová dezinfekce vás ochrání proti virům. Tento nový typ dezinfekce má hned několik výhod, se kterými vás na následujících řádcích seznámíme.

Firma Deratizace Praha, která se zabývá kompletními DDD službami - deratizace, dezinsekce, dezinfekce nabízí novou metodu v oblasti dezinfekce.

Hlavní výhody polymerové dezinfekce:

1. Prodloužená doba účinnosti
Zatímco konvenční dezinfekce vydrží v řádu několika hodin, tak polymerová dezinfekce vytvoří na povrchu mikrofilm. Tato aktivní složka má dezinfekční účinky dle atestace výrobce cca 7 - 30 dní.

2. Netoxické složení
Polymerová dezinfekce je netoxická. Neohrožuje bezpečnost člověka, zvířat ani rostlin. Nezpůsobuje alergické reakce a je nehořlavá. Neobsahuje chlór ani jiné dráždivé látky (aldehydy, fenoly, alkoholy).

3. Všestranné využití
Lze si ji objednat do bytů, kanceláří, nemocnic, sportovních či kulturních areálů, MHD, čekáren, společných prostor, školních tříd a chodeb, sociálních prostor, na letiště, do potravinářských provozů, i bazénů. Zkrátka všude tam, kde je potřeba, a to bez ohledu na rozlohu místa.

4. Nepoškozuje povrch
Polymerová dezinfekce je šetrná ke všem druhům materiálů a nepoškozuje je. Navíc je bez zápachu, takže vám po čistění nezůstane v prostoru nepříjemný odér. Zároveň dokáže pohltit a odstranit organické pachy. Přitom si zachovává silnou účinnost.

Díky rychlé aplikaci expozice je umožněno krátké odstavení prostoru, který je dezinfikován. Tato doba činí zhruba 2 hodiny. Účinnost látky je ověřena akreditovanou laboratoří.

Polymerová dezinfekce

 
 
Reklama