Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CAD programy 4M

Cenově dostupný software pro technické kreslení má novou verzi 21 !

CAD programy 4M jsou levnou a přitom profesionální alternativou pro práci s DWG výkresy. Obsahují množství funkcí i uživatelské prostředí známé z jiných CAD systémů. Uživatelé se zkušenostmi v CAD tak nemají s jejich ovládáním problém a mohou ihned začít pracovat. Pro ty méně zkušené je k dispozici česká nápověda, videa i uživatelská podpora zdarma. Oceňována je také skutečnost, že se jedná o licence trvalé, bez časového omezení.

Nová verze nese označení 4MCAD 21 a zákazníci mohou volit mezi třemi základními programy dle svých potřeb, cenově dostupné jsou všechny:

4MCAD 21 Classic obsahuje už vše potřebné pro technické výkresy ve 2D, i některé 3D příkazy. Cena české verze je 3700,- Kč bez DPH.

4MCAD 21 Standard navíc podporuje vkládání rastrových obrázků, renderování a má užitečnou sadu Plus nástrojů pro pokročilou práci s hladinami, bloky, textem a dalšími objekty. Cena je 4900,- Kč bez DPH.

4MCAD 21 Professional má všechny dostupné funkce pro 2D i 3D kreslení, rozšířenou podporu dalších formátů souborů nebo knihovny prvků. Cena je 6900,- Kč bez DPH.

Jedná se o elektronické licence, verze Standard a Professional jsou za příplatek k dispozici i s USB klíčem pro přenos mezi počítači.

Programy můžete vyzkoušet na 30 dní zdarma: www.4mcad.cz/ke-stazeni !


 
 
Reklama