Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Videoseminář BIM - praktické dopady na výrobce a dodavatele oken, dveří a LOP

Zveme Vás na seminář BIM - praktické dopady na výrobce a dodavatele oken, dveří a LOP, který se koná on-line dne 30.11.2020. Během videosemináře budete moci posílat své dotazy, na které bude pan Ing. Vyhnálek odpovídat.

  • Termín: 30.11.2020 od 13:00 - 15:00 hod.
  • Link na přihlášení: unikátní link bude zaslán na Váš e-mail (po úhradě Vaší vstupenky a nejpozději 3 dny před konáním videosemináře)

Program:

  1. Krátké shrnutí benefitů BIM
  2. Kde BIM vzniká
  3. Jak pomůže metodika BIM v přípravě a realizaci stavby
  4. Propojení BIM a výroby
  5. Jak může vypadat budoucnost BIM
  • Přednášejícím bude: Ing. Rudolf Vyhnálek, Ph.D., jednatel společnosti cadconsulting, spol. s r.o. člen představenstva Odborné rady pro BIM
  • V případě Vašeho zájmu o link/účast, potvrďte Váš zájem. Cena videosemináře je 200,- Kč + DPH

Postup pro registraci vstupenky:

  • Členové ČKLOP - online účast na videosemináři mají členové ČKLOP zdarma, stačí potvrdit svou účast viz odkaz výše a nejpozději 27.11.2020 Vám zašleme na Váš e-mail unikátní odkaz.
  • Ostatní - stačí potvrdit svou účast viz odkaz výše, nejpozději následující pracovní den od nás obdržíte fakturu, kterou je nutné uhradit nejpozději do 27.11.2020, kdy budeme všem odesílat unikátní odkazy ke sledování videosemináře.

Prosím, ve svém písemném dotazu, který lze v průběhu semináře položit, uveďte jméno a případně firmu, protože nelze garantovat, že bude reálný čas odpovídat na všechny otázky ve vymezeném čase.

 
 
Reklama