Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

iotor - dáváme smysl internetu věcí

O IoT se vyplatí přemýšlet vždy, když chceme realizovat úspory, hledat přínosy díky optimalizaci či plánujeme změny v procesech. Ať už řešíte otázku, v jakém prostředí vaši zaměstnanci pracují, jak na chytrou kontrolu zařízení a úklidu, nebo jak zlepšit správu energií - vždy se můžete nejdříve obrátit na nás.

iotor - dáváme smysl internetu věcí,  foto iotor
iotor - dáváme smysl internetu věcí, foto iotor

Klademe velký důraz na reakci a dáváme IoT (ekonomický) smysl

Zaměřujeme se na jasné scénáře použití, rychlé zavedení a postupné rozšiřování primárně v oblastech správy budov a jejich prostředí, zařízení a energií. Ať už se jedná o analýzu, audit a zlepšení prostředí, dohled a údržbu strojů či správu a úspory v energiích, jsme schopni řešení SARA.hub rychle zavést a napojit na vaše stávající systémy a procesy.


Časté scénáře pro chytré budovy a prostory řízené prostřednictvím SARA.hubu

  • Úspora nákladů díky analýze reálného chování prostoru v měnících se podmínkách (roční doba, počasí, počty lidí, …) a následné optimalizaci řízení prostředí (chlazení, vytápění, větrání, osvětlení,…)
  • Zvýšení produktivity díky zajištění tepelného a světelného komfortu, včetně reakce na překročení definovaných parametrů (teplota, světlo, vlhkost, světlo, hluk, CO2…). Snížení nemocnosti.
  • Ochrana budov a zařízení (vlhkost, přehřívání, zamezení poškození plísní atd..)
  • Zajištění monitoringu souladu požadovaných parametrů prostředí (teplota, vlhkost, …) s normou, včetně uložení pro případný audit (potravinářství, sklady, pracovní podmínky)
  • Monitorování využití prostor pro:
    • Plánování efektivnějšího využití (konferenční místnosti, coworkingová místa,…)
    • Integrace rezervačního systému a topení/chlazení
    • Prediktivní (v závislosti na počtu schůzek/účastníků) a reaktivní (tlačítko) úklid

iotor a.s.
logo iotor a.s.

Mějte věci pod kontrolou a využijte svůj majetek a zdroje ještě lépe. Pomocí IoT řešení SARAhub zajistíme, abyste měli pod kontrolou své náklady, energie, stroje a zařízení, výrobu, budovy a prostředí. Jako člen skupiny OKIN máme mnohaleté zkušenosti při ...

 
 
Reklama