Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Facility management zajistí bezproblémový chod vaší nemovitosti

Unavuje vás neustálé hledání řemeslníků pro opravy v domě? Facility management od PPM a.s. vás zbaví starostí se správou objektů, umožní rychlé a efektivní řešení technických závad, oprav i revizí.

Vyzkoušejte flexibilní facility management v Praze

Profesionální facility management od Prague Property Management a.s. (PPM) zahrnuje komplexní služby technické správy zařízení ve vašich nemovitostech. Spadá sem například kompletní údržba objektu, servis a revize výtahů i správa klimatizací, vzduchotechniky, garážových vraz nebo závor. Staráme se také o průběžné revize elektřiny a plynu, kotelen i komínů. Zabezpečujeme nákladovou optimalizaci provozu a správu všech dalších zařízení. Při technické poruše garantujeme servis nebo výměnu kvalifikovaným řemeslníkem. Zajištění 24hodinové havarijní služby je samozřejmostí. Zprostředkujeme také kompletní úklid všech prostor v domě, včetně údržby okolní zeleně. V neposlední řadě zajistíme také profesionální ostrahu a služby recepčního.

Facility management od Prague Property Management

Svěřte facility management vašeho SVJ do rukou Prague Property Management a dosáhněte úspory nákladů až 10%. Spolupracujeme s množstvím významných partnerů a developerských projektů. Disponujeme certifikací ISO 9001:2008 a pojištěním do výše 50 000 000 Kč, které pokryje případné škody způsobené naší činností třetím stranám. Nedávno jsme také obdrželi ocenění „zdravá firma“ se skvělým hodnocením a díky tomu se zařadili mezi 3 % nejstabilnějších firem v České republice.

Chcete získat více informací o facility managementu? Neváhejte kontaktovat Prague Property Management.

 
 
Reklama