Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Spoluprací s GIZ podpořila DELTA projekty pro zlepšení životních podmínek lidí na Ukrajině

Ještě před zahájením karanténních opatření jsme měli čas si promluvit s Dr. Bärbel Schwaiger, projektovou manažerkou ve společnosti GIZ Ukraine. Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH podporuje Ukrajinu jménem spolkové vlády Německa na cestě k demokratické transformaci již od roku 1993 a jejím cílem je zlepšit životní podmínky obyvatel Ukrajiny.

Paní Schwaiger líčí v následujícím videu spolupráci týmu DELTA Ukrajina a GIZ, jejichž společným cílem bylo pomoci Ukrajině s projektovou přípravou a realizací více než 20-ti projektů mezi nimiž byly převážně školy, univerzity, nejrůznější lékařská zařízení, centra pro ženské oběti násilí, městské nemocnice, sirotčinec, ale také například knihovna a školka pro nejmenší.

VIDEO ukazuje srovnání stavebních projektů PŘED A PO, během nichž paní Schwaiger popisuje, v čem jsme jako DELTA s více než 40letými zkušenostmi v pozemní výstavbě mohli ukrajinským stavebním projektům pomoci. Jedná se zejména o služby v oblasti managementu výběrového řízení, kontroly kvality a cost managementu.

Těžištěm úspěchu naší spolupráce byla především podpora ve smyslu přenesení know how západoevropského standardu výstavby na místní realizační firmy. DELTA Ukrajina nabídla zejména pomoc s koordinací a realizací výstavby ve spojení se znalostí místního trhu a stavebních předpisů, což náš početný ukrajinský DELTA tým díky zkušenostem na mezinárodních projektech umožnil.

Ve výsledku se podařilo díky těmto projektům a opatřením pomoci cirka 6,8 milionu lidí za poslední 4 roky! Konkrétní komentář paní Schwaiger najdete ve videu.


DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.
logo DELTA Group ČR - Delta Projektconsult s.r.o.

Soustřeďujeme ve svém týmu více než 400 odborníků a expertů na architekturu, projekci staveb včetně BIM projektování, projektový management a celkové řízení a koordinaci staveb včetně detailního stavebního dozoru - digitální nástroje Datenpool, PlanRadar, ...

 
 
Reklama