Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ze stážisty zaměstnancem: rozhovor s naším kolegou Ondrou S.

Abychom přiblížili, jak taková spolupráce může vypadat, vyzpovídali jsme našeho kolegu Ondru. Začínal jako stážista v oddělení vývoje a technické podpory a nyní u nás pracuje jako vývojář software.

Stáže jsou v dnešní době neodmyslitelnou součástí studentského života. V elektrotechnice a IT to platí dvojnásob. Studenti tak zabijí více much jednou ranou: poznají pracovní prostředí a získají cenné zkušenosti, které se jim budou hodit nejen v CV, navážou kontakty s lidmi z oboru, často si tak vyřeší i povinné praxe, a ještě si něco přivydělají.

V naší společnosti začala takto nejedna spolupráce, při které se ze stážistů postupně stali naši interní zaměstnanci, kteří díky nabytým znalostem snadněji zapadli do běžného pracovního procesu.

Abychom vám trochu přiblížili, jak taková spolupráce může vypadat, vyzpovídali jsme pro vás našeho kolegu Ondru, který začínal jako stážista v oddělení vývoje a technické podpory. Nyní u nás pracuje na stejném oddělení jako vývojář software.

Rozhovor najdete zde


Domat Control System s.r.o.
logo Domat Control System s.r.o.

Domat Control System s.r.o. patří k evropské špičce dodavatelů řídicích systémů a regulací pro inteligentní budovy, průmysl a energetiku. Cílem této ryze české společnosti je vyvíjet, vyrábět a dodávat řídící systémy v mezinárodním měřítku.

 
 
Reklama