Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

D.I.SEVEN, a.s. slaví 25 let od svého založení

Společnost D.I.SEVEN, a.s. je ryze česká bezpečnostní agentura a již od roku 1995 nabízí komplexní bezpečnostní a úklidové služby. Zaměřujeme se na fyzickou ostrahu objektů, majetku a ochranu osob.

Společnost D.I.SEVEN, a.s. je ryze česká bezpečnostní agentura a již od roku 1995 nabízí komplexní bezpečnostní a úklidové služby. Zaměřujeme se na fyzickou ostrahu objektů, majetku a ochranu osob. Mezi naše základní služby patří také vzdálený monitoring objektů. Ten zajišťujeme naším vlastním pultem centralizované ochrany, který je jedním z nejmodernějších v Evropě a poskytuje profesionální služby v celé České republice.

Během 25 let působení jsme nasbírali mnoho zkušeností, a dnes se tak můžeme pyšnit více než 600 spokojenými zákazníky. Obrat společnosti D.I.SEVEN, a.s. převyšuje ročně 750 milionů korun. Každý rok vynakládáme několik milionů korun na podporu v kulturní, sportovní, charitativní a sociální oblasti.
Původně jsme začínali pouze v malé skupince tří lidí a dnes je z nás společnost, která zaměstnává více než 2.500 osob a udává technologické trendy v oboru.

Je pro nás nesmírně důležité posouvat se v oblasti technologií a inovací. Věříme a víme, že lidský faktor je v našem odvětví neodmyslitelný a nikdy nebude zcela nahraditelný, přesto ale jdeme naproti technologickému pokroku a inovacím, které umožňují našim zaměstnancům pracovat efektivněji, bezpečněji a přesněji. Zavádíme a rozvíjíme moderní technologie, které doplňují, pomáhají a chrání lidské zdroje při výkonu fyzické ostrahy objektů.


D.I. SEVEN, a.s.
logo D.I. SEVEN, a.s.

Bezpečnostní agentura D.I.SEVEN, a.s. se již od roku 1995 zabývá službami v bezpečnostní a úklidové sféře. Bezpečnostní služby a úklidové práce poskytujeme našim klientům ve všech oblastech České republiky. Firmám i státní správě mimo jiné poskytujeme ...

 
 
Reklama