Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

HAGLEITNER - úklidové prostředky pro radost životnímu prostředí

HAGLEITNER klade velký důraz na trvale udržitelné a k životnímu prostředí šetrné hospodářství. To začíná už k surovinám šetrnou výrobou a jde až k označeným a testovaným výrobkům – jako např. těm, které patří do HAGLEITNER ECO linie.


Ty jsou označeny jak Rakouskou značkou životního prostředí tak i EU Ecolabel, oficiální ekologickou značkou Evropské Unie. Produkty ECO linie spojuje vysoký ekologický standard, vynikající kvalita produktů a produktová bezpečnost pro uživatele a prostředí. Ta se skládá z úklidových prostředků, které jsou označeny evropskou a rakouskou ekologickou značkou.

Proč je to tak důležité? Protože specifikace týkající se životního prostředí byly zpřísněny a od 1. 7. 2019 se budou smět prodávat pouze produkty označené EU Ecolabel, které tato nová kritéria splňují.

HAGLEITNER dodává již dnes produkty, které budou tato kritéria splňovat také v budoucnosti - jako např. oblíbený čisticí prostředek na podlahu floorstar ECO. Tento čisticí prostředek zajistí při kombinaci kvality, bezpečnosti a šetrnosti vůči životnímu prostředí nejvyšší výkon a dobrý pocit při každém použití.

 
 
Reklama