Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Efektivní a bezpečné nákupy energií pro veřejnou a státní správu

Konference se zkušenostmi z nákupů energií a praktické otázky nákupu energií v režimu zákona o zadávání veřejných zakázek (ZZVZ) a zákona o komoditních burzách (ZKB).

Na konferenci vystoupí odborníci na energetický trh a cenový vývoj energií, zástupci státní a veřejné správy s dlouholetými zkušenostmi z nákupů energií, právníci zabývající se praktickými otázkami nákupu energií v režimu zákona o zadávání veřejných zakázek ( ZZVZ) a zákona o komoditních burzách (ZKB) a zástupci komoditní burzy, kde státní a veřejná správa nakupuje energie.

Efektivní a bezpečné nákupy energií pro veřejnou a státní správu
středa 24.4.2019 9:00 - 13:30

Praha 1, Konferenční sál Svazu českých a moravských výrobních družstev, Václavské náměstí 21, Praha 1, 3.patro

přihlášky: konference@ekonomicky-denik.cz.
Po zaslání přihlášky a úhradě registračního poplatku Vám bude účast potvrzena. Registrační poplatek je 2750 Kč vč. DPH, pro státní a veřejnou sprácu je 950 Kč vč. DPH.

Místo konání je přímo na výstupu z metra linky A a B, stanice Můtsek (ulice Jindřišská) nebo 5 minut ze stanice Muzeum nebo 10 minut od železniční stanice Hlavní nádraží a od stanice Masarykovo nádraží. Parkování je možné například v parkovacícm domě Slovan (cca 5 min pěšky od místa konference).

Konference se bude konat i ve středu 22.5.2019 v Brně.



Celá pozvánka konference Praha 24.4.2019
 
 
Reklama