Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Autodesk LIVE 2020 - CAD novinky na online konferenci

Nalaďte si online vysílání, na kterém 25. dubna 2019 společnost CAD Studio představí AutoCAD 2020, Revit 2020 a další nové CAD a BIM produkty řady Autodesk řady 2020 i vlastní doplňkový software.

Autodesk LIVE 2020 - CAD novinky na online konferenci

Seznamte se s nejnovějšími CAD a BIM technologiemi a s novými návrhovými produkty Autodesk prostřednictvím unikátní online konference Autodesk LIVE 2020.

Dne 25. dubna 2019 vysílá společnost CAD Studio interaktivní veřejný videostream, ve kterém představí nové produkty řady Autodesk 2020 (viz oznámení). Díky tomuto živému internetovému vysílání se můžete seznámit s novinkami CAD, CAM, BIM a PDM produktů Autodesk, odkudkoliv z pohodlí vašeho křesla - přímo na vašem na počítači, notebooku, tabletu, telefonu, na televizoru doma nebo ve vaší firemní zasedací místnosti či školní učebně. Vloni se k této konferenci připojilo přes 1300 unikátních sledujících.

Tato nová internetová "televizní" forma nahrazuje původní tradiční série roadshow. S využitím moderních technologií přiblíží novinky CAD aplikací řady 2020 i zájemcům v těch regionech České a Slovenské republiky, kam naše roadshow dříve nezavítaly.

Divákům zde předvedeme zajímavé novinky produktů AutoCAD 2020, Inventor 2020, Revit 2020, nové profesní sady Autodesk Collection, Fusion 360, nové služby BIM 360 a další nejnovější cloudové technologie, nebo populární nadstavbové aplikace, včetně našich nových bonus nástrojů CS+. Dopolední sekce vysílání je věnována strojírenství, odpolední sekce pak stavebnictví.

Ze zaslaných registrací účastníků konference bude na konci vysílání vylosován nový majitel chytrých hodinek Garmin Vivoactive 3. Účast na této online konferenci je bezplatná.

Registrujte se včas na stránce Autodesk LIVE 2020.

Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama