Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Náhradní plnění 2019 od D.I.SEVEN

Podívejte se, co je nového v roce 2019 v oblasti náhradního plnění.

Náhradní plnění 2019 od D.I.SEVEN

D.I.SEVEN jako poskytovatel náhradního plnění

Protože zaměstnáváme více než 50 % OZP zaměstnanců, poskytujeme podpůrné činnosti v rámci náhradního plnění. Každá firma denně řeší úklid, zabezpečení, údržbu nebo office management a to vyžaduje nejen finance na mzdy, ale i řešení administrace, personalistiky a vyžaduje hlavně čas. Ten je v dnešní době vzácný a díky outsourcingu podpůrných služeb ho můžete věnovat předmětu svého podnikání.

Služby, které D.I.SEVEN nabízí

D.I.SEVEN Vám zajistí například tyto služby a to v rámci náhradního plnění:

  • Fyzická ostraha osob i majetku
  • Úklidové služby a hygienický servis
  • Lokální a vzdálený monitoring PCO
  • Recepční služby
  • Údržba budov

Služby je možné kombinovat a sestavit si tak praktický balíček na míru.

Proč si vybrat naše služby

Díky tomu, že budete odebírat naše služby, splníte povinný podíl a získáte užitečné podpůrné služby vhodné pro společnost podnikající v jakémkoliv typu odvětví. Mezi další výhody patří to, že nepřímo podpoříte zaměstnávání OZP a jejich začlenění do běžného pracovního života. A namísto odevzdání peněz státu získáte za tyto peněžní prostředky kvalitní služby.

Působnost po celé republice

Máme vybudovanou síť regionálních poboček, zpracované funkční procesy a schopné oblastní vedení. Vaše požadavky splníme rychle a to k Vaší spokojenosti.


D.I.SEVEN FACILITY s.r.o.
logo D.I.SEVEN FACILITY s.r.o.

Specializujeme se na Facility management, Property management a Energy management pro: - Administrativní budovy - Obchodní centra - Průmyslové a výrobní budovy a haly - Logistická centra - Bytové domy - Hotely - a další typy budov Poskytujeme komplexní ...

 
 
Reklama