Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FLASH SALE - novoroční sleva až 25% na AutoCAD a Revit LT

Využijte týdenní slevy 20-25% na AutoCAD, na AutoCAD LT, nebo na BIM aplikaci Revit LT Suite 2019. Vše včetně bonus nástrojů CS+ a plné technické podpory CAD Studia. Akce končí již 22.ledna!

FLASH SALE - novoroční sleva až 25% na AutoCAD a Revit LT

Týden levného CADu. Váš nový CAD či BIM software si nyní můžete pořídit levněji v rámci novoroční akce FLASH SALE. Během této týdenní slevové akce můžete zakoupit zvýhodněné subscription licence oblíbených CAD a BIM aplikací Autodesk - One AutoCAD, Revit LT Suite a AutoCAD LT (Win+Mac).

Pouze do 22. ledna nabízíme prostřednictvím CAD eShopu nejnovější verze aplikací One AutoCAD 2019 (tedy sjednocený AutoCAD včetně verzí Mechanical, Electrical, Architecture, MEP, Plant 3D, Map 3D, Raster Design), sady Revit LT Suite 2019 (tedy Revit LT + AutoCAD LT) pro Windows, nebo novou verzi aplikace AutoCAD LT 2019 pro Win či Mac - se slevou 25 % pro 2- a 3-leté pronájmy a slevou 20 % pro 1-letý pronájem.

Viz https://shop.cadstudio.cz


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama