Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Wilo je připravená na BIM

Společnost Wilo je prvním světovým výrobcem čerpadel, který pro vaše projekty BIM co nejjednodušším způsobem poskytuje svá data BIM.

Plugin Wilo Revit

Jako odborný projektant s přístupem k objektové knihovně MagiCAD již můžete použít ucelenou, aktualizovanou databázi Wilo. Pomocí pluginu Wilo Revit můžete používat naše inteligentní Revit Families s informacemi o produktu ETIM přímo ve vašich projektech BIM. Toto „tlačítko Wilo“ lze nainstalovat přímo v rámci Revit. Funguje nezávisle na kreslicím programu, který používáte v souvislosti s BIM.

Zavedení pluginu Wilo Revit pro BIM je součástí komplexní služby, která slouží k podpoře instalatérů, projektantů, velkoobchodů, služeb údržby a partnerů OEM.

Toto ucelené řešení nabízíme pod názvem Wilo Competence. Uvedená služba kromě podpory BIM zahrnuje i technickou podporu, katalog výrobků Wilo a Wilo-Select, Wilo služby při výměně a nástroje, školicí koncept Wilo Brain a podporu při zajišťování spojek čerpadel GBS.

  • Jednoduchý přístup k datům BIM společnosti Wilo prostřednictvím
  • Wilo CLAB v Revit Wilo CLAB funguje ve všech verzích Autodesk Revit
  • Aktuální data díky přímému napojení na webový server
  • Kompaktní modely CAD s malým objemem dat
  • Integrované informace o produktu v souladu s mezinárodními standardy
  • Připraveni k podpoře v průběhu celé životnosti budovy

Nová řešení pro digitální budoucnost

Digitalizace pracovního prostředí a složitost navrhování budov způsobuje tvorbu velkého množstvím dat. Možná řešení musejí data snadno zpřístupnit a umožnit všem zúčastněným stranám, aby spolupracovaly efektivně. Cílem je spojit všechna důležitá data v průběhu životního cyklu výrobku a budovy do jednoho digitálního modelu a propojit je v rámci sítě.


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama