Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Proměňte váš starý CAD za nový BIM software se slevou 25%

Vyměňte vaši starou licenci softwaru Autodesk se slevou 25% za nejnovější projekční sady pro 2D a 3D BIM projektování - AEC Collection nebo Revit LT Suite - podporující moderní mobilní a cloud služby.

Řada uživatelů dosud používá zastaralé verze CAD software a potýká se s problémy výkonu, s otvíráním dat v nových formátech souborů a s nekompatibilitou s moderními operačními systémy. Přichází rovněž o nejnovější funkce zefektivňující navrhování, o koordinační, výpočetní a mobilní cloudové služby.

Pro tyto uživatele nyní nabízíme možnost výměny jejich zastarávajícího software Autodesk za nejnovější verze CAD/CAM a BIM nástrojů a aplikačních sad. Jednoleté a tříleté pronájmy těchto nových produktů získáte se slevou 25 %, můžete přitom přejít i na jiný typ produktu (v poměru 1:1) a vaše výměna licence je navíc zajištěna, bez rizika se můžete vrátit k původnímu stavu.

Jsme si jisti, že s předplatným nové licence budete spokojeni. Pokud se ale přesto rozhodnete vrátit se z jakéhokoliv důvodu k vaší původní verzi trvalé licence, můžete tak učinit buď do 30 dnů od výměny nebo na konci 3letého pronájmu nebo na konci druhého roku ročního pronájmu.

Akce platí jen do 20. dubna 2018.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama