Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

BIM a projektování

BIM je moderní proces pro tvorbu a správu projektů založený na digitálním modelu. Zástupci společnosti HSI poradí, jak postupovat podle aktuální BIM metodiky.

Všem, kteří chtějí postupovat podle aktuální BIM metodiky, mít správné a kvalitní nástroje pro tvorbu dokumentace i odbornou a certifikovanou podporu, jsou zástupci společnosti HSI připraveni poradit. Pomůžou s nastavením a zahájením tvorby BIM dokumentace ve firmě, poradí postupy odzkoušené v zahraničí a pomůžou zkoordinovat Váš první BIM projekt s dostatečnou detailností pro investora i pro zhotovitele.

V České republice je HSI jediným platinovým partnerem společnosti Bentley Systems, přední světové společnosti zabývající se poskytováním komplexních softwarových řešení architektům, inženýrům, geodetům, konstruktérům a provozovatelům infrastruktury. Produkty Bentley integruje jak do rozsáhlých softwarových řešení, tak je poskytuje jednotlivým zákazníkům formou licencí a služby Bentley SELECT (CONNECT EDITION). Je také aktivním kolektivním členem Odborné rady pro BIM.

Softwarové nástroje pro BIM

Bentley AECOsim Building Designer je víceoborový software pro návrh, analýzu i vizualizaci stavby v BIM. Umožňuje efektivní spolupráci při návrhu architektonických, konstrukčních, mechanických a elektrických systémů. Lze v něm vytvářet stavební dokumentaci v jediném a jednotném konstrukčním prostředí.

MicroStation „V8 Generace“ je jeden z hlavních produktů Bentley pro návrh a tvorbu projektové dokumentace. Mezi ostatními dostupnými sw na trhu nejlépe ze všech podporuje 3D modelování, práci s daty různých formátů, týmovou produktivitu a vývoj specifických aplikací.

Bentley ProjectWise je software pro správu projektových informací a spolupráci na projektu. Vytváří informační prostředí pro správu dat, uživatelů a procesů v rámci lokálních i globálních pracovních týmů, složených z pracovníků jedné nebo více organizací.

BIM a projektování
 
 
Reklama