Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Predikce realitních investic v roce 2017

CBRE predikuje, že objem investic opět překročí hranici 3 mld. EUR. Investicím bude v tomto roce dominovat maloobchodní sektor.

Společnost CBRE vydala studii Real Estate Market Outlook 2017, která predikuje situaci na realitním trhu pro investiční, kancelářský, industriální a maloobchodní sektor v České republice.

Tisková zpráva v příloze popisuje predikce ve všech těchto sektorech:

  • Investment:
    V roce 2017 bude pokračovat silná poptávka napříč všemi sektory. CBRE predikuje, že objem investic opět překročí hranici 3 mld. EUR. Investicím bude v tomto roce dominovat maloobchodní sektor.
  • Kanceláře:
    Kancelářský trh v Praze zažívá jeden z nejsilnějších roků ve své historii a tento pozitivní trend bude pokračovat i v roce 2017.
  • Industrial:
    Očekáváme, že industriální a logistický trh bude mít i v příštím roce skvělé výsledky. Z pohledu poptávky po industriálních nemovitostech se roky 2016 i 2017 stanou rekordními roky.
  • Maloobchod:
    Také v maloobchodním sektoru pokračuje optimismus. Příznivé podmínky na trhu práce podporují vysokou spotřebitelskou důvěru. Protože na pracovním trhu jsou příznivé podmínky, bude pozitivní tržní trend pokračovat i v maloobchodním sektoru.
Tisková zpráva CBRE: Predikce realitního trhu 2017
 
 
Reklama