Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hotelový ovladač se skleněnou ovládací plochou C-RC-0005R

Pro hotely, penziony a podobné zařízení připravujeme hotelový ovladač C-RC-0005R. Modul je vybaven několika kapacitními tlačítky (viz obrázek) a OLED displejem.



Tlačítka umožňují snadno a intuitivně změnit požadovanou teplotu v místnosti, parametry větrání nebo klimatizace, dále umožňují, je-li to v objektu řešeno, i lokální nastavení buzení a nastavení signalizace „nerušit“ a „uklidit“ u vnější strany dveří do pokoje. Modul bude možno dodávat i se zákaznickým sklem – tj. variantní základní barvou modulu, popisy, loga apod.

Modul zároveň měří teplotu a vlhkost v místnosti, je osazen i dalšími dvěma vstupy pro připojení dalších čidel teploty, okenního kontaktu apod. Modul je řešen v plastové krabičce s čelní skleněnou plochou, která se nacvakne na obdélníkovou instalační krabici (standardní instalační krabice do zdi nebo stěny).


Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama