Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Moderní kancelářské budovy Balabenka a Delta Haus

Ve druhém podzemním podlaží Delta Haus v Praze 2 se nachází automatický parkovací zásobník s kapacitou 30 vozidel

Moderní kancelářské budovy Balabenka a Delta Haus jsou ze sta procent pronajaty. Na plném obsazení budov ve vlastnictví a správě skupiny CIB GROUP se významně podílela konzultační a realitní společnost OFFICE HUNTERS, která se postarala o 70 %nájemníků.

„Je to završení naší několikaleté práce, během které jsme budovy, které byly buď úplně prázdné, jako Delta Haus, nebo vnímané trhem negativně, jako Balabenka, zcela proměnili a zaplnili. Společnost OFFICE HUNTERS prokázala svou schopnost zajistit dostatek kvalitních nájemců,“ uvedl Dušan Koňařík, výkonný ředitel CIB GROUP.

  • Kancelářská budova Balabenka stojí v Praze 9 v ulici Českomoravská. Jde o futuristicky projektovanou, moderní a dynamickou stavbu. Standardem jsou flexibilní prostory umožňující nejrůznější vnitřní dispozice jednotek od open space po uzavřené kanceláře.
  • Delta Haus se nachází v Šafaříkově ulici v Praze 2. Je to nadčasová, vzhledově atraktivní stavba s dvěma podzemními a sedmi nadzemními podlažími s přibližně 4000 m² pronajímaných prostor. Ve druhém podzemním podlaží se nachází automatický parkovací zásobník s kapacitou 30 vozidel.



Vlevo Balabenka v Praze 9, vpravo Delta Haus v Praze 2
 
 
Reklama