Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Software AMI pro přehledné informace o zabezpečení prostor a havarijním plánování

Software AMI rozšířený o modul Bezpečnost se soustřeďuje na podporu krizového řízení a zajištění kontrol opakovaných revizí bezpečnostních prvků v dané budově či areálu.

Modul AMI Bezpečnost umožňuje provádět analýzy a hodnocení rizik na základě relevantních a důvěryhodných informací, díky mapovým a textovým výstupům významně usnadňuje tvorbu a průběžnou aktualizaci havarijní dokumentace. V systému lze evidovat prvky bezpečnosti, jako jsou čidla EPS/EZS, hlásiče, kamery, bezpečnostní dveře, hasicí přístroje, sledovat sklady hořlavin a nebezpečných látek, vytvářet a udržovat PO dokumentace, únikové plány a informace o přístupových komunikacích atd. Implementace pokrývá čtyři základní oblasti bezpečnosti jako je požární ochrana, přístupový systém, zabezpečení objektu a havarijní zajištění a první pomoc.

Hlavními výstupy tohoto modulu jsou generované mapy havarijních plánů a agregace všech bezpečnostních dokumentů, které jsou průběžně ukládány. Struktura informací a výstupů je uzpůsobena požadavkům platné legislativy kladeným na právnické osoby v oblasti krizového řízení (jedná se především o zákon č. 239/2000 Sb., o integrovaném záchranném systému a zákon č. 240/2000 Sb., o krizovém řízení).

Přečtěte si více o modulu AMI – Bezpečnost.

 
 
Reklama