Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž CBRE Zasedačka roku zná vítěze všech kategorií

Společnosti mají enormní zájem o téma kvality kancelářského prostředí s důrazem na spokojenost svých zaměstnanců. Svědčí o tom také účast přes 80 firem v letošním ročníku soutěže CBRE Zasedačka roku.

Odborná porota v čele se světoznámou architektkou a designérkou Evou Jiřičnou vybírala z 33 finalistů. Slavnostní vyhlášení vítězů soutěže se uskutečnilo v nových kancelářských prostorech společnosti Microsoft.

KategorieVítěz
Zasedačka rokuJ & T BANKA
Kancelář jako DNA firmyOgilvy & Mather
Nejatraktivnější pracovní prostředíJetBrains
Zdravá kancelářLIKO-S
Kanceláře pro budoucí výzvyEtnetera Group
Cena veřejnostiPaper Hub

Novými kategoriemi v soutěži byly Zdravá kancelář, jejímž odborným garantem je Česká rada pro šetrné budovy a kategorii Kanceláře pro budoucí výzvy zaštítila společnost Skanska. V kategorii Zdravá kancelář se společnosti hodnotily především z pohledu vlivu na zdraví, produktivitu a spokojenost zaměstnanců. Kategorii Kanceláře pro budoucí výzvy hodnotila porota z pohledu inovativních technologií, flexibility nebo jak společnost při budování kanceláře myslela na budoucí vývoj firmy a zaměstnance.

Na prostory vítězných firem se můžete podívat v článku na portále ESTAV.cz

Třetí ročník soutěže CBRE Zasedačka roku bude zahájen v květnu 2016, kompletní informace naleznete na www.zasedackaroku.cz


 
 
Reklama