Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Martin Turek se od začátku roku 2016 stal novou posilou v TOP managementu společnosti M2C

Společnost M2C jedna z největších českých společností poskytující integrovaný facility management si našla do nového roku posilu v podobě ředitele divize facility, kterým se stal Martin Turek.


Divize se pod jeho vedením bude rozšiřovat a hlavním cílem je udržení vysokého standardu individuální péče na zakázkách. Výzvou pro rok 2016 je navýšení synergií v rámci integrovaného facility managementu nejen na stávajících zakázkách.

Martin Turek svou kariéru začal ve stavebních a developerských společnostech, později se začal specializovat více právě na oblast facility managementu. Disponuje odbornými znalostmi a silnými manažerskými dovednostmi. Za svůj kariérní život prošel pozicemi od prodejce developerských projektů či vedoucího záručních závazků až po top manažerské pozice jako výkonný ředitel Skanska a.s. pro Slovensko či ředitel společnosti a člen představenstva Tompex a.s.

Jeho práce je i koníčkem, navíc má velmi pozitivní vztah k technologickým novinkám a je vnímán v oboru jako odborník na implementaci softwarových systémů v rámci správy a údržby objektů. Ve volném čase se pak věnuje především sportu, jako například cyklistice či tenisu.

 
 
Reklama