Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Speciální nabídky: ArchiCAD+Rhino+Grasshopper za cenu ArchiCADu

BIM bez limitů. Vizuální algoritmické modelování v ArchiCADu. Jeden balíček, jedna cena! Pouze do 31.12. 2015!

ArchiCAD 19 je prémiový CAD/BIM program, disponující hrubou výpočetní silou i lehkostí a přímočarostí ovládání. Program zahrnuje nástroje pro zpracování všech stupňů projektu, od koncepční studie po realizační výkresy a výkazy. ArchiCAD 19 obsahuje nejnovější převodníky IFC, DWG a DXF, umožňující plynulou BIM 3D i 2D komunikaci se specialisty. Týmovou spolupráci řeší technologie Teamwork a BIM Server.

Rhinoceros 5 a Grasshopper
Rhinoceros (Rhino) je plošný NURBS modelář vhodný pro přesné modelování geometricky složitých staveb a konstrukcí, zakřivených a zborcených ploch a těles. Grasshopper je geniální modul pro generativní parametrické modelování.

ArchiCAD 19, Rhinoceros 5 a Grasshopper za cenu ArchiCADu. Pouze od 1.12. do 31.12. 2015
Balíček ArchiCAD – Rhino – Grasshopper za cenu ArchiCADu 138 800,- Kč nebo 111 000,- Kč při uzavření Smlouvy o SupportPacku lze získat na základě závazné objednávky provedené do 31.12. 2015 vyplněním formuláře nebo zasláním e-mailu na obchod@cegra.cz.


Centrum pro podporu počítačové grafiky ČR s.r.o. (CEGRA)
logo Centrum pro podporu počítačové grafiky ČR s.r.o. (CEGRA)

Centrum pro podporu počítačové grafiky ČR s.r.o. (CEGRA) si vybudovalo pozici zásadního dodavatele IT pro stavebnictví a průkopníka BIM. Jako partner fy GRAPHISOFT dodává BIM projekční systémy Archicad a DDScad, dále systém pro kontrolu projektu Solibri. ...

 
 
Reklama